Tapahtuman oletuskuva

Talin frisbeegolfpuisto

HSJ-höntsät jatkuvat! Tervetuloa kokeilemaan

frisbeegolfia Talin frisbeegolfpuistoon maanantaina 5.6. klo 17-19.30

Tule testaamaan, miten kauas frisbeekiekko lentää! Hyzereiden, upsien ja haaraputtien lomassa on mahdollisuus rentoon ulkoiluun yhdessä mukavan porukan kanssa. 

Lajin saloihin meitä opastaa Talin Tallaajat ry, yksi Suomen suurimmista frisbeegolfseuroista. Aktiivinen seura järjestää kilpailuja eri tasoisille pelaajille ja ylläpitää Talin rataa talkoovoimin. Vuonna 1999 perustettu Talin frisbeegolfpuisto on kaikille avoin, ympärivuotisessa käytössä oleva rata, josta löytyy haastetta kokeneillekin pelaajille.

Illan aluksi opimme erilaisia heittotapoja, tutustumme frisbeegolfkiekkoihin ja saamme lyhyen sääntö- ja turvallisuuskoulutuksen. Perehdytyksen jälkeen pelataan 3-5 hengen ryhmissä leikkimielinen kilpailu. Jokaisella ryhmällä on mukanaan kouluttaja, joka opastaa ja kirjaa pisteet.

Heittäminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Höntsät on tarkoitettu kaikille HSJ:n jäsenille. Opastus tarvitsee toteutuakseen vähintään 10 osallistujaa ja enintään mukaan mahtuu 25 heittäjää. Tapahtuma on osallistujille maksuton.

Varustus

Frisbeekiekot lainaa Talin Tallaajat. Varaa yllesi sään mukaiset ulkovaatteet ja kengät, joilla on helppo kävellä maastossa. Huolehdi siitä, ettet lähde höntsään nälkäisenä. HUOM. frisbeegolfpuistossa ei ole palveluita, lähin WC löytyy Talin Kartanon ravintolasta.

Saapuminen

Taliin voi saapua omalla kulkuneuvolla, puiston yhteydessä on parkkipaikkoja. Perille pääsee myös julkisilla yhteyksillä noin 45 minuutissa Helsingin keskustasta. Pajamäestä (bussi 25) kävelee perille noin vartissa, Mäkkylän asemalta (A-juna) ja Munkkivuoresta (bussi 20) noin 20 minuutissa. Etsi sinulle sopiva yhteys jo etukäteen HSL:n reittioppaasta asettamalla määränpääksi Talin frisbeegolfpuisto.

Saat tarkemmat ohjeet vielä lähempänä höntsäpäivää.

Ilmoittaudu viimeistään 31.5.

Tervetuloa pitämään hauskaa!

--

Höntsissä tutustumme erilaisiin urheilulajeihin ammattilaisten tai aktiivisten harrastajien avulla vailla tulostavoitteita. Tärkeintä on hyväntuulinen pelailu, erilaisten lajien kokeilu ja yhdessä liikkuminen. Aiempaa harrastuneisuutta tai pelitaustaa ei tarvita. Jokainen höntsäkerta on itsenäinen ja sille ilmoittaudutaan erikseen.

Tapahtuman ilmoittautuminen on päättynyt. Tiedustele peruutuspaikkoja tapahtuman yhteyshenkilöltä.

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Talin frisbeegolfpuisto

Takkatie 36
00370 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Koulutuskoordinaattori Laura Vuoma

0504095138

laura.vuoma@hsj.fi