Tapahtuman oletuskuva

Didrichsenin taidemuseo

Vierailu ja taiteilijan opastus Elina Brotheruksen näyttelyyn Didrichsenin taidemuseossa

keskiviikkona 15.2. kello 18.30

Tutustumme tuoreeltaan Didrichsenin taidemuseossa helmikuussa avautuvaan valokuvaaja Elina Brotheruksen Vierailija-näyttelyyn. Näyttelyopastuksen pitää Elina Brotherus itse, ja museo on opastuksen ajan avoinna vain HSJ:n ryhmälle.

Vierailija-näyttely rinnastaa kansainvälisestikin tunnetun Brotheruksen uutta tuotantoa ja keskeisiä teemoja pitkän uran varrelta. Näyttelyssä nähdään ensimmäistä kertaa Brotheruksen Didrichsenillä vuosina 2021–2022 kuvaama valokuvasarja Visitor (Villa Didrichsen). Didrichsenin taidemuseo on alun perin Marie-Louise (1913–1988) ja Gunnar Didrichsenin (1903–1992) koti. Visitor (Villa Didrichsen) -sarjan lähtökohtana on ollut Brotheruksen vapaus leikitellä museorakennuksen arkkitehtuurin, interiöörin ja taidekokoelman kanssa.

Muistathan ottaa vierailulle mukaasi voimassa olevan pressikorttisi, joka oikeuttaa vapaaseen pääsyyn museoon. Mukaan mahtuu 25 HSJ:n jäsentä. Vierailun kesto on noin tunnin.

Didrichsenin taidemuseo sijaitsee Helsingin Kuusisaaressa. Tarkemmat opasteet ja tietoja julkisen liikenteen yhteyksistä löydät Didrichsenin sivuilta. Museolla on myös maksuton pysäköintipaikka.

Tapahtuman ilmoittautuminen on päättynyt. Tiedustele peruutuspaikkoja tapahtuman yhteyshenkilöltä.

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Didrichsenin taidemuseo

Kuusilahdenkuja 1
00340 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Toiminnanjohtaja Nina Erho

050 3798 155

nina.erho@hsj.fi