Tapahtuman oletuskuva

Näyttelyintro ja Albert Edelfelt Ateneumissa

31.5.2023 18:00

Ateneum

Näyttelyintro ja Albert Edelfelt -näyttely Ateneumissa

keskiviikkona 31.5. kello 18–18.30 + näyttely

Remontoitu Ateneum avautui huhtikuussa, ja Albert Edelfelt -näyttely avautuu toukokuussa! Tule HSJ:n mukaan Edelfelt-introon, niin saat enemmän irti Suomen tunnetuimpiin ja rakastetuimpiin kuuluvan taiteilijan näyttelystä.

Intro tutustuttaa Edelfeltin taiteeseen asiantuntevan oppaan ja runsaan kuvaesityksen avulla. Ateneum-salissa istumapaikoilla pidettävä puolen tunnin esitys on suunnattu ryhmille, ja sen jälkeen osallistujat voivat tutustua näyttelyyn omaan tahtiinsa. Museo on avoinna kello 20.30 asti. Intro on erityistilaisuus, koska Edelfelt-näyttelyyn ei ruuhkien välttämiseksi järjestetä opastuksia näyttelysaleissa.

HSJ tarjoaa näyttelyintron. Muistathan ottaa vierailulle mukaan voimassa olevan pressikorttisi, joka oikeuttaa vapaaseen pääsyyn museoon. Mukaan mahtuu 30 HSJ:n jäsentä.

Ateneumin osoite on Kaivokatu 2. Me käytämme Ateneuminkujan puoleista ryhmäsisäänkäyntiä, josta pääsee ryhmäkassalle. Esitämme kassalla pressikortit ja kerromme HSJ:n ja tapahtuman nimen. Kassalla asioinnin jälkeen ryhmät ohjataan Ateneum-saliin. Kokoonnumme ryhmäsisäänkäynnillä kello 17.30. Tulethan ajoissa, sillä Ateneum-salin ovien sulkeuduttua introlle ei ole mahdollista osallistua.

Ilmoittaudu viimeistään 16.5. Tervetuloa!

Kuvassa Albert Edelfelt: Pariisin Luxembourgin puistossa (1887). Kansallisgalleria / Ateneumin taidemuseo.
Kuva: Kansallisgalleria / Hannu Pakarinen.

Tapahtuman ilmoittautuminen on päättynyt. Tiedustele peruutuspaikkoja tapahtuman yhteyshenkilöltä.

Ajankohta

Alkaa:  

31.5.2023 18:00

Päättyy:  

31.5.2023 18:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ateneum

Kaivokatu 2
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Toiminnanjohtaja Nina Erho

050 3798 155

nina.erho@hsj.fi