Tapahtuman oletuskuva

Perhepäivä Museo Leikissä

15.4.2023 13:00

Museo Leikki

Perhepäivä Museo Leikissä Espoon Tapiolassa

lauantaina 15.4. alkaen kello 13

Tuo perheesi tutustumaan ja puuhaamaan iltapäiväksi Museo Leikkiin! HSJ tarjoaa opastuksen museon päänäyttelyyn ja Neppis-työpajan, jossa kootaan oma neppisauto. Lopuksi tarjoamme kahvit/mehut ja keksit museon kahvilassa.

Museon päänäyttelyssä Leikin laboratoriossa on esillä leluja eri aikakausilta, mutta siihen kuuluu myös toiminnallisia osia, kuten vanhanajan lelukauppa, jättinalle ja taikametsä. Museo Leikki sijaitsee omissa, keväällä 2022 valmistuneissa tiloissaan Näyttelykeskus WeeGeen pihapiirissä.

Perhepäivän ohjelmassa on opastuksen ja työpajan kokonaisuus, joka järjestetään kolme kertaa peräkkäin. Kuhunkin kokonaisuuteen mahtuu 15 osallistujaa. Opastus ja työpaja kestävät yhteensä tunnin. Aloitusajankohdat ovat kello 13, kello 13.30 ja kello 14. Valitse perheellesi sopiva aika ja ilmoittaudu mukaan!

Yksi HSJ:n jäsen voi varata paikkkoja vain yhteen ajankohtaan ja enintään viisi paikkaa, joista enintään kaksi aikuisille. Ilmoittautuessasi kirjaa ensin omat yhteystietosi ryhmän ilmoittaja -kohtaan ja täytä sitten omat ja perheenjäsentesi osallistujatiedot.

Muistathan ottaa museovierailulle mukaan voimassa olevan pressikorttisi, joka oikeuttaa vapaaseen pääsyyn museoon. Alle  18-vuotiaat ja yli 70-vuotiaat pääsevät Museo Leikkiin ilmaiseksi. Muilta aikuisilta pääsymaksu museoon on 12 e tai Museokortti.

Museo Leikki sijaitsee Espoon Tapiolassa osoitteessa Ahertajantie 3. Tarkemmat opasteet ja tietoja julkisen liikenteen yhteyksistä (metrosta ja busseista) löydät Museo Leikin sivuilta. Museon ympäristössä on myös useita maksullisia pysäköintivaihtoehtoja.

Ilmoittaudu viimeistään 4.4. Tervetuloa!

Tapahtuman ilmoittautuminen on päättynyt. Tiedustele peruutuspaikkoja tapahtuman yhteyshenkilöltä.

Ajankohta

Alkaa:  

15.4.2023 13:00

Päättyy:  

15.4.2023 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Museo Leikki

Ahertajantie 3
02100 Espoo

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Nina Erho

+358 50 3798 155

nina.erho@hsj.fi