Tapahtuman oletuskuva

Ville Ranta ja arkaluontoiset aiheet

12.9.2023 17:30

Bottan Tina-klubi

Ville Ranta ja arkaluontoiset aiheet

tiistaina 12.9. klo 17:30-20
Bottan Tina-klubi, Museokatu 10, 3. krs, Helsinki

Sarjakuvataiteilija ja pilapiirtäjä Ville Ranta on luonnehtinut suomalaista journalismia turhan varovaiseksi. Millaisista asioista emme uskalla puhua ja miksi? Mistä löytyisi rohkeutta hankalien aiheiden käsittelyyn?

Ranta palkittiin vuoden journalistina Iltalehteen tekemistään pilapiirroksista, jotka kommentoivat ajankohtaisia tapahtumia purevan satiirin keinoin. Pilapiirtäjän pilkka osuu kaikkialle puoluekannasta, sukupuolesta ja etnisyydestä riippumatta. Piirroksista loukkaannutaan herkästi ja niistä on tehty myös useita rikosilmoituksia. Miten palaute ja paine vaikuttavat työskentelyyn? Mistä löytyy sitkeys jatkaa ja millaista tukea siihen tarvitaan?

Tule kuuntelemaan, kun Ville Ranta kertoo työhönsä liittyvistä kysymyksistä ja haasteista. Alustuksen jälkeen on aikaa vapaalle keskustelulle. HSJ tarjoaa lasillisen kurkun kostuketta, ja baari on auki kello kahdeksaan saakka, jolloin tilaisuus päättyy.

Tunnelmallinen Tina-klubi sijaitsee ravintola Bottan kolmannessa kerroksessa. Museokadun pääsisäänkäynniltä noustaan klubille portaita pitkin. Hissi löytyy Töölönkadun puoleiselta sisäänkäynniltä, josta opasteet perille.

Tilaisuus on HSJ:n jäsenille maksuton. Ilmoittaudu viimeistään 31.8. Tervetuloa!

 

Kuva: Veikko Somerpuro

 

HSJ:n tapahtumajärjestelmän palveluntarjoaja vaihtuu, minkä vuoksi tapahtumailmoituksia on väliaikaisesti kahdessa järjestelmässä. Ilmoittaudu tapahtumaan tai sen jonoon uudessa järjestelmässämme alla olevan painikkeen kautta. Jos tapahtuman ilmoittautumisaikaa on jäljellä, jätä huomiotta tämän sivun alalaidassa oleva virheellinen teksti llmoittautumisajan päättymisestä. Pahoittelut häiriöstä siirtymävaiheessa. Siirry ilmoittautumaan painikkeesta:

Siirry ilmoittautumaan tästä

Tapahtuman ilmoittautuminen on päättynyt. Tiedustele peruutuspaikkoja tapahtuman yhteyshenkilöltä.

Ajankohta

Alkaa:  

12.9.2023 17:30

Päättyy:  

12.9.2023 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Bottan Tina-klubi

Museokatu 10
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Koulutuskoordinaattori Laura Vuoma

+358 50 409 5138

laura.vuoma@hsj.fi