Koukuttavat otsikot & ingressit printtiin ja nettiin

Keskiviikko 27. helmikuuta kello 17-19 Hotelli Presidentissä, Eteläinen Rautatienkatu 4, Helsinki

  • HUOM! 6.2. kurssi on täysi.


Millainen otsikko ja ingressi toimii lehdessä ja millainen nettisivulla? Koulutusillassa katsotaan, miten julkaisujärjestys vaikuttaa otsikoiden muokkaamiseen ja millaiseksi otsikointi muuttuu, kun se hiotaan lööppiin tai kanteen sopivaksi. Ovatko parjatut klikkiotsikot hittejä vai huteja ja mitkä ovat otsikoinnin nykytrendit?

Kouluttajat: Kokeneet toimituspäälliköt Annaleena Jalava (Gloria ja Glorian koti) ja Valtteri Varpela (Ilta-Sanomat) opastavat muuttuneen otsikoinnin ja tehokkaan ingressin saloihin.

Kohderyhmä: kurssille ovat tervetulleita kaikki, jotka kirjoittavat omaan tai toisen juttuun otsikon ja muokkaavat ingressejä sekä printtiin että nettiin sopiviksi. Kurssi sopii myös niille, jotka haluavat edetä editoriksi tai kehittyä monimediaalisena editorina.

Ryhmän koko: 40 henkilöä.

Kurssin hinta: 20 euroa.

---
Annaleena Jalava on työskennellyt pitkään aikakauslehtialalla ennen Gloria-lehtiperhettä mm. Me Naisten toimituspäällikkönä, Trendin ja Cosmopolitanin päätoimittajana. Hän on erikoistunut uudistuksiin. Valmistunut maisteriksi Tampereen yliopistosta.


Valtteri Varpela toimii Ilta-Sanomien deskistä vastaavana toimituspäällikkönä. Hän on työskennellyt Ilta-Sanomissa vuodesta 2010 verkkotoimituksen esimiehenä ja uutistoimituksen uutispäällikkönä ennen nykyistä toimenkuvaansa. Koulutukseltaan Varpela on valtiotieteiden maisteri pääaineenaan viestintä.

Tapahtuma on täynnä.

Ajankohta

Alkaa:
27.2.2019 17:00
Päättyy:
27.2.2019 19:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Hotelli Presidentti
Eteläinen Rautatiekatu 4
00100 Helsinki

Järjestäjä

Helsingin Seudun Journalistit ry/Riitta Lehtimäki

+358504095138

hsj.koulutus@gmail.com